Tarih: 04.05.2023 13:40

2023 yılında Kripto Para Birimlerine Yatırım Yapmaya Değer mi?

Facebook Twitter Linked-in

Kripto para piyasası 2022 baharında çöktükten sonra, birçok yatırımcı piyasadan zarardan dolayı ayrıldı. Bu 'ayı' piyasası trendi olarak adlandırılır, kripto para birimi fiyatları düştüğünde insanlar ellerindeki varlıkları piyasadan çıkararak para biriktirmeye çalışırlar. Ancak, her ayı trendi daha önce veya daha sonra boğa trendi ile değiştirilir ve deneyimli yatırımcılar bunu bilir. Bu nedenle, piyasa düştüğünde kripto para birimi satın almak en iyi fikirdir. Bu nedenle, 2023 yılında kripto para birimlerine yatırım yapmak iyi bir fikir gibi görünüyor. Başka bir soru ise hangi coinleri nereden satın alacağınızla ilgilidir. Bu makalede en iyi kripto para sitesi hangisi onu konuşalım.

Kripto Para Birimini Nereden Satın Alabilirim?

Yatırım araçları ve kripto varlıkları sunan birçok büyük ve güvenilir kripto platformu vardır. En iyi olanlarından seçim yapmanızı öneriyoruz:

  1. Binance;
  2. WhiteBIT;
  3. Coinbase;
  4. Huobi Global.

WhiteBIT, Avrupa'nın en büyük kripto borsasıdır. Bir yatırımcının ihtiyacı olan bütün kripto para yatırım araçlarını bulabileceğiniz ender borsalardan biridir. Oldukça genç bir platform olmasına rağmen, iki milyondan fazla kayıtlı müşterisi ve yüzlerce olumlu çevrimiçi yorumu vardır.

Neden en büyük kripto borsası olan WhiteBIT'i kullanmak daha iyidir?

Resmi olarak kayıtlı ve en güvenilir kripto para borsası kullanmak, fonlarınızın güvenliğini sağlar. WhiteBIT, kullanıcıların yatırımlarının %97'sini çevrimdışı soğuk cüzdanlarda tutar ve %4'ü dolaşımdadır. Ayrıca, şirket, işlem ücretlerinden ayrılan paralardan oluşan bir sigorta fonuna sahiptir.

Kripto satın alma ve satma işlemini bilmiyorsanız, WhiteBIT blogunu okuyabilir ve dijital para birimleri satın alma işlemini ayrıntılı olarak açıklayan değerli kılavuzlar bularak kendinizi kripto para ticareti alanında uzman hale getirebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —