-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
2013'ten bu yana C. Ronaldo'nun beslenme sponsoru
Beslenme alışkanlıklarını iyileştirme misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Herbalife Nutrition, Türkiye ve dünyada 200’den fazla sporcu, takım ve spor etkinliğine destek oluyor.
Beslenme alışkanlıklarını iyileştirme misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Herbalife Nutrition, Türkiye ve dünyada 200’den fazla sporcu, takım ve spor etkinliğine destek oluyor. 2013’ten bu yana C. Ronaldo’nun beslenme sponsoru olan Herbalife, triatlon (üç branşın –yüzme, bisiklet, koşu- bir arada yapıldığı spor dalı) sporcularını da destekliyor.
Spora verdiği desteği dünya çapındaki spor dalı ve sporcu sponsorluklarıyla gösteren Herbalife Nutrition, farklı spor dallarında Türkiye’yi dünyada temsil eden sporculara desteğiyle öne çıkıyor. Şirket, 4 kez üst üste Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan ilk Türk sporcu olan milli triatlet (triatlon sporcusu) İpek Onaran’ın 2014 yılından bu yana yanında yer alıyor. 2021’de Sırbistan'da düzenlenen Triatlon Balkan Şampiyonası'nda erkekler 30-40 yaş kategorisinde 'Balkan Şampiyonu' olan milli triatlet Barış İlhan’a da ürün sponsoru olarak destek veriyor. Ayrıca, fitness, pilates ve yoga eğitmeni olan Emine Başarır Ünal, 2020 yılından beri Herbalife Nutrition ailesinde Fitness Danışmanı olarak yer alıyor.
200’den fazla sporcu, takım ve spor etkinliğine sponsor
Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Herbalife, bugüne kadar başta C. Ronaldo olmak üzere RBFA Red Flames (Belçika), Olimpik Lyon Kadın (Fransa), Atletico de Madrid Kadın & Real Betis (İspanya), Tottenham Hotspur Kadın (İngiltere), Yunan Olimpiyat takımı ve beş ulusal Olimpiyat komitesinin de dahil olduğu 200'den fazla spor takımına, etkinliğe ve sporcuya sponsor oldu. LA Galaxy'nin 2005'ten beri özel beslenme ortağı olan marka kulüple birlikte bugüne kadar 2,5 milyon dolarlık hayırseverlik bağışları yaptı.
Ronaldo’ya özel ürün geliştirdi
Cristiano Ronaldo performansı açısından dünyada örnek gösterilen, sadece futbol yeteneğiyle değil beslenmesine verdiği önem ve bu konuda aldığı danışmanlık ve desteklerle de ön planda olan bir sporcu. Performansın beslenmeden çok fazla etkilenmesinden yola çıkarak 2013 yılında imzalanan beslenme sponsorluğu anlaşması ile C. Ronaldo antrenman ve beslenme ihtiyaçları doğrultusunda Herbalife ürünleri tüketiyor. Ronaldo’ya özel olarak Herbalife’ın Ar-Ge ekibi tarafından geliştirilen CR7 isimli ürünü GIDA+ 2022 ödüllerinde en yenilikçi sporcu gıdası ürünü ödülüne layık görüldü.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
Yükleniyor


