Tarih: 09.12.2022 13:30

Binomo WTC: ″Zamanda Geri Dönüş yarışmasında en iyi yatırımcıyı BMW ile ödüllendirecek″

Facebook Twitter Linked-in

Ünlü sanatçı Tuğba Yurt ile iş birliği içinde viral bir Tiktok challenge olan Binomo Benim O ile gündeme gelen Binomo, şimdi daha da büyük bir kampanya ile karşımızda: World Trading Cup! Finansal trading alanında dünyanın önde gelen platformlarından biri olan Binomo, 'World Trading Cup: Zamanda Geri Dönüş' adında yeni bir yarışma düzenliyor. Platform, 5-30 Aralık tarihleri arasında sürecek olan yarışmanın sonucunda en başarılı olan yatırımcıya BMW 3 serisi bir otomobil verecek. Ayrıca en büyük etkinliklerin ve fırsatların bile herkes tarafından erişilebilir olmasını amaçlayan Binomo’nun bu yarışması da tüm kullanıcılara ücretsiz katılım imkanı veriyor. Toplam ödül havuzu 300.000 dolar olan yarışmanın diğer ödülleri arasındaysa Apple marka elektronik cihazlar, değerli sertifikalar ve çok daha fazlası yer alıyor. Katılımcıları kayıtlı ödüllerin yanı sıra koşulsuz ödüllerin de beklediği yarışmadaki toplam ödül sayısı 1.100’ü geçiyor.

Binomo’nun düzenlediği World Trading Cup boyunca katılımcıları çeşitli yarışmalar ve çekilişler de bekliyor. Yatırımcılar istedikleri yarışmayı seçebilirken kazanma olasılıklarını artırmak için hepsine birden de katılabiliyor. Öte yandan bu yarışmada Binomo’nun şampiyona puanı olan “Bion” kullanılacak. Bion’lar tüm katılımcılara verilecek ve kazanan bu birim üzerinden belli olacak.

İlk yarışma: “50 Daily Mücadelesi”

Yarışmacıların 50 Daily Mücadelesi’nde başarıya ulaşabilmeleri için günde en az 50 işlem gerçekleştirmesi gerekiyor. Yarışmacılara her normal işlem için 1 katı kadar Bion verilirken, her başarılı işlem için 2 kat Bion veriliyor. Yarışmanın bu etabında daha fazla işlem yapanlar daha yüksek sonuç elde ediyor.

İkinci yarışma: “Sprint” maceraları

Yarışmanın ikinci etkinliği olan Sprint maceralarında katılımcıların toplam işlem miktarı ne kadar büyük olursa, zafere ulaşma ihtimalleri de o kadar yüksek oluyor. Her başarılı işlem için yarışmacılara 2 katı kadar Bion veriliyor. Örneğin, 150 dolarlık bir işlem tutarı 150 Bion getirirken yine 150 dolarlık başarılı bir işlem ise 300 Bion getiriyor.

World Trading Cup’ katılmak isteyen yatırımcıların gerçek Binomo hesaplarını kullanmaları gerekiyor. Demo kullanıcıları ise yarışmaya katılmak için minimum fon yatırma işlemiyle dahil olabiliyor. Yarışmayla ilgili tüm detaylar World Trading Cup web sitesinde ve Binomo işlem platformunda yer alıyor.

Herkes bir ödül kazanabilir!

Binomo’da 12 Aralık'tan itibaren her pazartesi, katılımcılar rastgele bir çekilişten ödül sahibi olabiliyor. Yarışmalardan birine kaydolmak ve gerçek hesapta en az 1 işlem yapmak bu ödüllerden faydalanabilmek için yeterli oluyor. Toplamda 3 çekilişin yapılacağı bu süreçte 170 yatırımcının ödülleriyle kavuşuyor.

Türk yatırımcılar platformdaki en iyi yatırımcı kitlelerinin arasında yer alıyor. Her gün büyük meblağlar kazanıyorlar. Bu, böylesine büyük ve uluslararası bir işlem şampiyonasında Türklerin kesinlikle ilkler arasında olacağı anlamına geliyor




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —