Tarih: 30.11.2022 09:53

ABB, “Sinema, Tiyatro ve Sanat” konulu söyleşi düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen “Sinema, Tiyatro ve Sanat” konulu söyleşiye Ankara’da çeşitli okullarda güzel sanatlar ve tiyatro bölümünde okuyan 210 öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

“Bu gibi buluşmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz”

ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün, “Aile Yaşam Merkezlerimizde kültür ve sanatın daha ön plana çıkması ve farkındalığın artırılması için bu gibi buluşmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kendisi için bu buluşmanın çok değerli olduğunu söyleyen oyuncu ve yönetmen Seren Fosforoğlu ise  “Sanatçıların yaşarken kıymet bilinmesi ülkemiz açısından pek alışıldık bir şey değil. O nedenle bugün çok güzel ağırlandım. Sanat üzerine konuştuk. Benim için çok değerli ve çok kıymetliydi.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden ABB’ye teşekkür

Söyleşiye katılan öğrenciler ise düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

Yağmur Asya Baş: “Tiyatroya çocukluğumdan beri bir yatkınlığım ve merakım var. Bugün burada tiyatroya yönelik söyleşi yaptık. Bana çok katkısı oldu. Oyuncuya sorular yönelttim ve güzel bir cevap aldım. Bu programın düzenlenmesinden dolayı da Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim.”

Ayşe Naz Aksoy: “Tiyatroyu çok seviyorum. Bu söyleşi de çok hoşuma gitti. Sorulan soruları dinledim ve bana faydası olacak bilgiler edindim.”

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —