• BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Sabah stratejisi

Dün BIST100 endeksi, %3,1 oranında yükseliş kaydeden bankacılık endeksi (XBANK) öncülüğünde günü %1 primle 4.923 seviyesinden tamamladı.

GÜNCEL 29.11.2022 06:48:11
Sabah stratejisi

Dün BIST100 endeksi, %3,1 oranında yükseliş kaydeden bankacılık endeksi (XBANK) öncülüğünde günü %1 primle 4.923 seviyesinden tamamladı. 61 hissenin yükseldiği günde, SASA ve HEKTS dışında petroldeki düşüşten destek bulan PETKM ve THYAO da endeksi destekleyen hisseler olarak öne çıktı. Petroldeki düşüşte, Çin'de Kovid kısıtlamalarına karşı yapılan protestolarla birlikte büyüme endişelerinin ön plana çıkması etkili oldu. Bu sabah ise protestoların hafiflemesi ve Çinli yetkililerin Pekin'de Kovid brifingi vereceği açıklamalarıyla risk iştahında iyileşme gözlenirken, petrolde sert toparlanma yaşanıyor. Haftanın ilk işlem gününde 81 Dolar'ın hafif altına sarkan Brent petrol bu sabah 86 Dolar'ın üzerinde. Borsalar tarafında ise Japonya hariç MSCI Asya Pasifik endeksi %2 primli. Dün Çin'deki gelişmelerle yaklaşık %1,5 oranında düşüş kaydeden ABD borsaları da bu sabah artı bölgede seyrediyor. Yurtdışı borsalardaki toparlanma ile birlikte BIST100 de güne alıcılı bir görüntüyle başlayabilir. Kısa vadeli göstergelerde gözlenen uyumsuzluklara rağmen endekste 4.900 seviyesinin üzerinde kapanış gerçekleşmesi teknik açıdan olumlu. Yurtiçi yerleşiklerin hisse piyasasına artan ilgisi de düşünüldüğünde endekste yükseliş isteği bugün de sürebilir. Petrol fiyatlarında bu sabah gözlenen yükseliş sonrasında, dün negatif ayrışan TUPRS bugün toparlanma göstererek endeksi destekleyebilir. Diğer yandan, bugün saat 14'te açıklanacak ekim ayı bankacılık sektörü verilerinin XBANK üzerindeki etkisi de yakından izlenecek.



    


MAKROEKONOMİ

   
ECB Yönetim Kurulu Üyesi Knot, Euro Bölgesi'nde enflasyonun %2'lik hedefe 2024 yılında yaklaşacağını öngördüğünü, resesyonla karşı karşıya olunmasına rağmen enflasyonda risklerin halen yukarı yönlü olduğunu, enflasyonda uzun süreli yükseliş sürecine hazırlıklı olunması gerektiğini belirtti.  Ayrıca Knot, rekor enflasyon nedeniyle faiz artış döngüsünde henüz sona yaklaşılmadığını, ayrıca enflasyon konusunda hızlı şekilde zafer ilan ederek parasal sıkılaşmayı sonlandırmanın en büyük tehlike olacağını vurguladı. 
 
Yurt dışında bugün veri takvimine bakıldığında,

ABD tarafında, konut piyasası verilerinden, eylül ayı S&P/Case-Shiller 20 Kent Konut Fiyat Endeksi TSİ 17'de takip edilecek. Özellikle, Fed'in, faiz artışlarını sürdürmesiyle mortgage faizlerinin yüksek seviyelerdeki seyrinin etkisiyle, ikinci el konut satışları, konut başlangıçları ve inşaat izinleri gibi verilerdeki zayıflamanın sürmesinden de görüldüğü gibi konut piyasasının baskı altında kalmaya devam etmesi bekleniyor. Ağustos ayı S&P/Case-Shiller 20 Kent Konut Fiyat Endeksi ise, aylık %1,6 gerilerken, yıllık artış hızı da %16'dan %13,1'e gerileyerek yavaşlamayı sürdürmüştü. Konut talebindeki yavaşlamanın belirginleşmesiyle konut fiyatları artış hızındaki yavaşlamanın sürmesi beklenmekte. Bu kapsamda, konut fiyatlarının eylül ayında aylık %1,2 gerilemesi ve yıllık artış hızının da %10,7 seviyesine yavaşlaması bekleniyor.

Ayrıca ABD'de tüketici güveni göstergelerinden kasım ayına ilişkin Conference Board tüketici güveni endeksi verisi TSİ 18'de takip edilecek. Ekim ayına ilişkin Conference Board tüketici güveni endeksi, 107,8 seviyesinden 102,5 seviyesine gerileyerek beklentilerin üzerinde düşüş kaydetmişti. Endeksin kasım ayında da düşüşünü sürdürerek 100 seviyesine gerilemesi bekleniyor. Öncesinde açıklanan kasım ayı Michigan Üniversitesi tüketici güven endeksi verisi, 59,9'dan 56,8 seviyesine gerilemişti.

Bunun yanında, Almanya'da kasım ayı öncü TÜFE verisi TSİ 16'da takip edilecek. Almanya'da ekim ayında TÜFE, özellikle gıda ve enerji fiyatlarındaki artışların öncülüğünde aylık %0,9 artışla beklentileri aşarken, yıllık bazda ise %10'dan %10,4 seviyesine yükselerek ve Aralık 1951'den bu yana en yüksek seviyeye ulaşmıştı. Almanya Merkez Bankası'nın geçen hafta yayınlandığı raporunda, ülkede enflasyon oranının 2023 yılının başlarında çok yüksek kalmasının muhtemel olduğu ve yıl başından sonra da çift hanelerde kalabileceği belirtilmişti.

Ayrıca Euro Bölgesi'nde kasım ayı tüketici güveni nihai verisi TSİ 13'te takip edilecek. Bölgede kasım ayı tüketici güveni öncü verisi, -27,5'ten -23,9 seviyesine hafif toparlanmakla birlikte rekor düşük seviyeye yakın seyrini sürdürmüştü. Güven endeksindeki zayıf seyrin, enflasyonist baskılar, Rusya kaynaklı enerji krizi ve resesyona ilişkin endişeler nedeniyle önümüzdeki dönemde devam etmesi beklenmekte.

Diğer yandan, TSİ 11.10'da ECB Başkan Yardımcısı Guindos'un konuşması, Banka'nın para politikasına ilişkin olası yeni sinyaller bakımından yakından takip edilecek.

Yurt içinde ise, TSİ 10'da TÜİK tarafından kasım ayı ekonomik güven endeksi yayınlanacak. Hizmet, perakende ticaret, inşaat, reel kesim ve tüketici güven endekslerinin belirli alt endeksleri ile hesaplanan ekonomik güven endeksi ekimde 94,3'ten 97,1'e yükselerek şubattan bu yana en yüksek seviyesine ulaşmakla birlikte iyimserlik eşik seviyesinin altındaki seyrini sürdürmüştü. Kasım ayında ise ekonomik güven endeksinin; perakende sektör güven endeksi başta olmak üzere tüketici ve inşaat sektörü güven endekslerindeki artışa karşın reel kesim ve hizmet sektörü güven endekslerindeki düşüşlerin etkisiyle 97,1'den 96,9'a hafif gerilemekle birlikte iyimserlik eşik seviyesinin altındaki seyrini sürdürdüğünü hesaplamaktayız.

Ayrıca TSİ 10'da TÜİK tarafından ekim ayına ilişkin dış ticaret dengesi verisi yayınlanacak. Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan ekim ayına ilişkin geçici dış ticaret verilerine göre, ihracat ekimde aylık %5,8 azalışla 21,3 milyar USD'ye gerilemişti, buna karşın 9 aylık ortalaması olan 20,9 milyar USD'nin hafif üzerinde gerçekleşmişti. İthalat ise ekimde enerji ithalatındaki düşüşün desteğiyle aylık %9 azalışla 29,3 milyar USD'ye gerileyerek ağustosta ulaştığı zirve seviye olan 32,5 milyar USD'den düşüşünü sürdürmüştü, ayrıca 9 aylık ortalaması olan 30,1 milyar USD'nin altında gerçekleşmişti. Dış ticaret açığı ekimde aylık 9,6 milyar USD'den 8 milyar USD'ye gerilemişti, ilk 9 ayda ortalama 9,2 milyar USD bir açık gerçekleşmişti. Dış ticaret açığı aylık bazda ağustosta ise 11,2 milyar USD ile rekor seviyeye ulaşmıştı.

TCMB Analitik Bilanço verilerine göre, 25 Kasım haftasında toplam rezervin yatay seyrettiğini ve net rezervin ise arttığını hesaplamaktayız. İlgili haftada toplam rezervin bir önceki haftaya göre yatay seyrederek 122,8 milyar USD seviyesinde gerçekleştiğini, net uluslararası rezervin ise 1 milyar USD artışla 19,8 milyar USD'ye geldiğini öngörmekteyiz.
 

ŞİRKET HABERLERİ

Erbosan Boru (ERBOS, Sınırlı Negatif): Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özbıyık sahip olduğu 761bin TL'lik nominal hisseyi borsada işlem gören tipe dönüşüm için MKK'ya kaydettirdi. Şirketin ödenmiş sermayesi 20mn TL seviyesinde bulunuyor. Buna göre MKK'ya kaydettirilen söz konusu hisseler, ödenmiş sermayenin %3,8'ini oluşturuyor. ERBOS hisseleri dün %4,51 düşüş kaydetti.

Net Holding (NTHOL, Nötr): JCR Eurasia Rating, Şirket'i ulusal düzeyde yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirerek Uzun Vadeli Ulusal Kurum Kredi Rating notunu 'A- (tr)' seviyesinden 'A (tr)' seviyesine yükseltmiş, görünümü ise 'Stabil' seviyesinde belirlemiştir. Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı ve Yerel Para Kurum Kredi Rating Notları ise 'BB / (Negatif Görünüm)' olarak belirlenmiştir.

Odaş Elektrik (ODAS, Nötr): Şirket bünyesindeki mevcut faaliyet alanlarının geliştirilmesi ve Şirket'in gelir çeşitliğinin artırılmasına yönelik olarak Turizm ve Marina Yatırımları alanlarındaki yatırım fırsatlarının değerlendirilmesi ve bu alanlarda grubun gelir çeşitliğine katkı sağlayacak yatırımların araştırılması ve uygun yatırımların yapılmasına dair Yönetim Kurulu kararı alınmıştır.

SEKTÖR HABERLERİ

Anti Damping: İhtalatta haksız rekabetin önlenmesine ilişkin tebliğ kapsamında yerli üretici Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. tarafından gerçekleştirilen, Düzce Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından desteklenen başvuruya istinaden Rusya Federasyonu menşeli 'Diğerleri' eşya tanımlı renksiz düzcam ürünü ithalatına yönelik yürürlükte bulunan dampinge karşı kesin önleme ilişkin nihai gözden geçirme soruşturması açılmasına karar verildiği Resmi Gazete'de yayımlanmıştır.

Borsa İstanbul: Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında AYDEM.E, SEGYO.E, SMART.E ve TRILC.E payları 29/11/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 28/12/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.

VBTS kapsamında PRDGS.E payları 29/11/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 28/12/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar emir paketi tedbiri ile işlem görecektir. Emir paketi tedbiri, 'piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması', 'emir iptalinin, emir miktar azaltımı ile emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması' ve 'emir toplama bilgi yayınının kısıtlanması' uygulamalarını kapsamaktadır. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı ile brüt takas tedbirleri) emir paketi tedbirlerinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir.

VBTS kapsamında EDATA.E payında 29/11/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 28/12/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı tedbiri) brüt takas tedbirinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir.

Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.


DİĞER ŞİRKET HABERLERİ

Mia Teknoloji (MIATK): 
Firma, Japonya merkezli global pazarda inovasyon ve teknoloji devlerinden 110 bin çalışanı olan, 45 bin patent sahibi yaklaşık 28 milyar dolar değerinde bir teknoloji firması olan NEC Telekomünikasyon ve Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti. tarafından Türkmenistan'da kurulacak olan Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) kapsamında otoyol güvenlik, denetim ve ödeme sistemleri projesi için 490.000 USD bedelle ilk faz siparişini almıştır.
Mistral GYO (MSGYO): Şirket portföyünde bulunan, Mistral İzmir binasında yer alan, 918 m2 toplam alana sahip 3 adet taşınmazın KDV hariç 55mn TL bedelle satışı bugün gerçekleşmiştir. Söz konusu taşınmazların 2021 yılı değerleme raporunda yer alan ekspertiz değeri toplamı; KDV hariç 13.4mn-TL. dir. Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 40/3/ç maddesi kapsamında işbu işlemin en son ilan edilen finansal tablolarda yer alan aktif büyüklüğüne olan oranı %10,24'dir.

Sun Tekstil (SUNTK): Halka arz sonrasında fiyat istikrarının sağlanması amacıyla 20 Mayıs 2022 - 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında 25,06 - 25,88 TL fiyat aralığında (ortalama 25,66 TL ) Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Ünlütürk tarafından geri alınmış olan 2.371.136 adet, 2.371.136 TL nominal tutarlı Sun Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. payının tamamının 28.11.2022 tarihinde Borsa İstanbul bünyesinde 48,00 TL birim fiyatla özel emir yolu ile yerli kurumsal yatırımcıya satış işlemi gerçekleştirilmiştir. Fiyat istikrarı kapsamında alınan hisselerle birlikte, Sun Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesindeki payı %35,86'ya yükselirken, bu işlemle birlikte 28.11.2022 tarihi itibariyle %34,12 olarak gerçekleşmiştir. Satışa konu paylar, Elvan Ünlütürk tarafından 'Fiyat İstikrarı İşlemleri' kapsamında halka arzdan sonra piyasadan alınan 2.371.136 TL toplam nominal değerli hissenin tamamıdır.

Aynı şekilde halka arz sonrasında fiyat istikrarının sağlanması amacıyla 20 Mayıs 2022 - 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında 25,06 - 25,88 TL fiyat aralığında (ortalama 25,66 TL ) Şirket Yönetim Kurulu Üyesi Şefika Günseli Ünlütürk tarafından geri alınmış olan 2.371.136 adet, 2.371.136 TL nominal tutarlı Sun Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. payının tamamının 28.11.2022 tarihinde Borsa İstanbul bünyesinde 48,00 TL birim fiyatla özel emir yolu ile yerli kurumsal yatırımcıya satış işlemi gerçekleştirilmiştir. Fiyat istikrarı kapsamında alınan hisselerle birlikte, Sun Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesindeki payı %30,33'e yükselirken, bu işlemle birlikte 28.11.2022 tarihi itibariyle %28,58 olarak gerçekleşmiştir. Satışa konu paylar, Şefika Günseli Ünlütürk tarafından 'Fiyat İstikrarı İşlemleri' kapsamında halka arzdan sonra piyasadan alınan 2.371.136 TL toplam nominal değerli hissenin tamamıdır. Sun Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin halka arzına ilişkin İzahname'nin 27.3.b maddesinde belirtilen taahhüt ve Pay Tebliği'nin 8'inci maddesinin emredici hükmü uyarınca; halka arz edilen payların borsada işlem görmesinden itibaren bir yıl süreyle,  Şirket'te sahip olduğu payları, halka arz fiyatının altındaki bir fiyattan borsada satmayacağı, söz konusu payların halka arz fiyatının altında borsada satılması sonucunu doğuracak şekilde herhangi bir işleme tabi tutulmayacağı ve borsa dışında yapılacak satışlarda da satışa konu payları alanların bu sınırlamaya tabi olacağı ve satmama taahhüdü ile ilgili olarak SPKn, SPK'nın İzahname ve İhraç Belgesi Tebliği, Pay Tebliği ve Satış Tebliği ile diğer ilgili sermaye piyasası mevzuatında bulunan ilgili hükümlere uygun olarak hareket edilmiştir. Yapılan satış işlemi İzahnamede belirtilen taahhüte aykırılık oluşturmamakta olup verilen taahhüde uygun hareket edilmektedir.

Yeo Teknoloji (YEOTK): Şirket, 2 ayrı Depolamalı Elektrik Üretim Tesisi Projesi için toplamda 78 MW gücünde Güneş Enerjisi Üretim Santrali ve 78 MWsaat kapasiteli bataryalı elektrik depolama tesisi önlisansı için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna başvuru yapmıştır. Bu başvuru ile birlikte toplam önlisans başvuru büyüklüğü Güneş Enerjisi Üretim Santrali için 328 MW, bataryalı elektrik depolama tesisi için 328 MW/saat olmuştur.

Zorlu Enerji (ZOREN): Şirket, 19.11.2022 tarihinde yayınlanan Elektrik Piyasasında Depolama Faaliyetleri Yönetmeliği kapsamında, depolama tesisi kurmak taahhüdü ile EPDK'ya 85 MWe Güneş Enerji Santrali ve 450 MWe Rüzgar Enerji Santrali olmak üzere 5 proje ile toplam 535 MW gücünde önlisans başvurusunda bulunmuştur. Ek olarak, Türkiye'de yürütülen elektrikli araç şarj istasyonu satışı, kurulumu ve işletmesini kapsayan faaliyetleri ile bu konudaki projeleri iştirakleri aracılığı ile yurt dışına taşımak amacıyla, Sırbistan'da, (Hollanda'da kurulu %100 bağlı ortaklık statüsündeki) Electrip Global BV'nin %100 hissedarlığında 'ELECTRIP DOO Beograd' unvanlı bir şirket kurulmuştur.
 
FAİZ PİYASALARI


Pazartesi günü ağırlıklı ortalama fonlama maliyeti %10,23'ten %9,96 seviyesine geriledi. TCMB dün 45 milyar TL'lik (%9'dan, 7 gün vadeli) haftalık repo ihalesi açtı. Toplam fonlama tutarı ise repo ihaleleri kaynaklı 264 milyar TL oldu. 


Yurt içi tahvil piyasasında, dün verim eğrisinde faizlerde kısa ve orta vadeli tarafta düşüşler gözlenirken,   uzun vadeli tarafta sınırlı yükselişler görüldü. Bu kapsamda, günlük bazda kısa ve orta vadeli tarafta 70 baz puana yaklaşan düşüşler gözlenirken, uzun vadeli tarafta 5 baz puana yaklaşan yükselişler görüldü. 
 

GÜNLÜK ÖZET PİYASA VERİLERİ


Kaynak Ziraat Yatırım  
Hibya Haber Ajansı


Anahtar Kelimeler:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Seçim Güvenliği Teminatı

Yıldızların Olasılığı Ne Kadar Gerçekleşir?

İsmail’den 3 Gündür Haber Yok

Dünyanın En İyi Otomobili Kia EV9, Prestijli Ödülleri Topluyor

İş ve Ekonomi Dünyasının 2024 Odak Noktası Uludağ Ekonomi Zirvesi

Sirkenin Soğuk Algınlığına Karşı Koruyucu Etkisi Herkesi Hayretler İçinde Bırakıyor

Otelcilerden Galatasaray Kampına Ziyaret!

Mersinde Serdar Soydan, Anamur da Hidayet Kılınç'tan Zafer İlanı

Mustafa Güngör Vefat Etti

CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı: ‘Mahallelerimiz Durmuş Deniz Diyor’

Anamur Orman İşletmesi Vatandaşa 63 bin Fide Dağıttı

Çeltikçi İlk-Ortaokulunda Öğrenci ve Veliler Birlikte Kitap Okudular

Jandarmadan Kaçak sigara Operasyonu 2 Şüpheli Yakalandı

CHP'nin Adayı Durmuş Deniz:’Değişim İçin Son Dört Gün’

İnsanlar Kendi Varlıkları ve İç Dünyalarında Ne Yaşarlar?

Doğa ve Evren Varlığını Nasıl sürdürür?

Teknoloji ve İnovasyon Nedir ?

Toplum ve İnsan İlişkileri Nasıldır?

Nasıl Sağlıklı ve Genç Kalınır?

Gelecek Merakımız Nereden Gelir?

İnsan İçin Sanat ve Kültür Neden Önemlidir?

Neden Kimlik Arayışına Gireriz?

Karşı cinsler Arasında Duygusal İyileşme ve Bütünleşme Nasıl Olur?

Eşimize Değer Verme ve Destekleme Hayatın Anlamıdır

İnsanların En Çok Neyi Merak Ettiğini Merak Ediyor musunuz?

Dr. Özdeniz:  Kötü Gidişe Dur Demek İçin Oylarınıza Talibim

Günde Tüm İnsanlığın İhtiyacı Kadar Ekmek Çöpe Gidiyor, Ama Yarımız Aç

Dünya Silahlanmaya Ne Kadar Harcama Yapıyor?

Kıtalar Kaç Yıldır Hareket Ediyor?

Soğan'ın Gözümüzü Yakmasını Nasıl Önleriz?

Yükleniyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Seçim Güvenliği Teminatı

İsmail’den 3 Gündür Haber Yok

Dünyanın En İyi Otomobili Kia EV9, Prestijli Ödülleri Topluyor

İş ve Ekonomi Dünyasının 2024 Odak Noktası Uludağ Ekonomi Zirvesi

Sirkenin Soğuk Algınlığına Karşı Koruyucu Etkisi Herkesi Hayretler İçinde Bırakıyor

Mersinde Serdar Soydan, Anamur da Hidayet Kılınç'tan Zafer İlanı

Mustafa Güngör Vefat Etti

CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı: ‘Mahallelerimiz Durmuş Deniz Diyor’

Anamur Orman İşletmesi Vatandaşa 63 bin Fide Dağıttı

Çeltikçi İlk-Ortaokulunda Öğrenci ve Veliler Birlikte Kitap Okudular

Durmuş Deniz Kimdir?

Durmuş Deniz'den Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Tarhan: “Kazanacağım ve CHP’ye döneceğim”

İyi  Parti Anamur’da Tam Kadro Sahada

Kılınç Bahçelievlerde Böyle Karşılandı

Muhtar Adayı Muharrem Garip: 'Kalınören Değişim İstiyor'

CHP'nin Başkan Adayı Durmuş Deniz Örene Böyle Teşekkür Etti

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ GÜLCAN KIŞ: TRT, AKP’NİN PROPAGANDA ARACINA DÖNDÜ

SERDAR SOYDAN ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Muğla Fethiye’de basın açıklamasında bulundu.

Otelcilerden Galatasaray Kampına Ziyaret!

Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

8 Mart Kadınlar Voleybol Turnuvası Sonuçlandı

RAGBİ Sporu Ne Kadar Faydalı?

Anamur Bin Kişilik RAGMİ Öğrenci Sporcuları Ağırlıyor

Bu  Voleybol Turnuvası Kadınlarımız İçin

Şampiyon Takım Garip AVM'nin Sponsorluğunda Yarı Finale Gidiyor

Gümüş Okulları Kaymakam Bozdemir’i Kupa İle Ziyaret Etti

Trabzonspor Futbolcularından Epilepsi Farkındalık Kampanyasına Destek

Toplum Destekli Polisten Sporda Ahlak Vurgusu

Sare Ayça Anamur’un Gururu Oldu

Askan Mühendislik Makina: Güvenilir Çözümler, Dayanıklı Malzemeler

Lara Di Lara’nın Dördüncü Albümü “Eskisi Gibi Değil” Çıktı!

ETS’de Yaza Özel Fırsatlar Devam Ediyor!

Yenişehir Belediyesi, Dünya Barış Günü’nde Sadık Gürbüz’ü Mersinlilerle buluşturacak

Başarılı Sanatçı Ersin Güloğlu yepyeni şarkısı Yalan Değil yayında!

İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen Aynı Sahnede

Merve Özbey Yaz Konserleri'nde sahne alıyor

Sevgilisi konserine gelemedi, şampanya gönderdi

Zeynep Bastık'tan yaz konserleri

Jandarmadan Öğrencilere Siber Farkındalık Eğitimi

Prof. Dr. Hasan Yıldırım Anamur Ters Laleyi Bilim Dünyasına Tanıttı

Üniversite Soruları Nasıl Hazırlanır?

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş: ‘Eğitim Sadece Sınıfta Değil Sahada da Olur’

Çözüm Okulları Eğitimde Global Dünya’nın Kapılarını Aralıyor

Başkan Kılınç'tan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Meslek Yüksekokulumuz Anamur’a Gümüş Madalya Getirdi

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan’dan Ortalama Puan Uyarısı

Yurtdışı Lise Eğitiminin Önemi

Göç Dayı Öykü Yarışması Üçüncülük Ödülünü Aldı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13