• BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Kaspersky yeni ve yeniden tasarlanan tüketici ürünleri portföyünü duyurdu

“Dijital yaşam, tam korumayı hak ediyor!”

TEKNOLOJİ 27.04.2023 09:23:11
Kaspersky yeni ve yeniden tasarlanan tüketici ürünleri portföyünü duyurdu

“Dijital yaşam, tam korumayı hak ediyor!”

Kaspersky, abonelik temelinde kullanılabilen yeni basitleştirilmiş tüketici çözümleri portföyünün ülkemizde piyasaya sunulduğunu duyurdu. Yeni bir marka yelpazesinin yanı sıra, yeniden tasarlanan ürün yelpazesi, birden fazla platformda kullanıcılara gelişmiş bir kullanıcı arayüzü ve deneyimi vaat ediyor. Ayrıca güvenlik, gizlilik, performans ve kimlik koruması gibi çağdaş tüketici ihtiyaçlarının her bir kategorisini kapsayan çeşitli özellikler de sunuyor.  

Kaspersky 2022 yılında günde ortalama 400.000 yeni zararlı dosya keşfetti ve bu da bir önceki yıla göre %5'lik bir büyümeye işaret ediyor. Ayrıca oyuncuları hedef alan gelişmiş hırsızlardan,  mobil cihaz aracılığıyla  başka bir kişinin özel hayatını gizlice gözetlemesini sağlayan takip cihazlarına kadar yeni tehdit türleri de ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu nedenle yediden yetmişe tüm kullanıcıların, dijital yaşamlarını güvenle yaşamaya devam edebilmeleri için olası tüm senaryolara nasıl tepki verebileceğini bilmeleri kritik bir önem taşıyor. 

Kaspersky, oluşmaya ve gelişmeye devam eden tüm bu zorluklara ve ihtiyaçlara cevap verebilmek için tüketici korumasını “beyond AV'ı” yeniden tasarladı ve önümüzdeki yıllar için yeni vizyoner yaklaşımını ortaya koydu.

Yeni Kaspersky teklifleriyle standarttan premium'a geçiş

Yeni basitleştirilmiş ürün serisi Kaspersky Standard, Kaspersky Plus ve Kaspersky Premium olmak üzere üç plana ayrıldı. Güncellenen plan yelpazesi artık platformdan bağımsız olarak Windows, Mac, iOS ve Android'de farklı cihaz türleri için koruma sağlıyor. Bunların hepsi, şirketin tüketici hizmetlerinin tüm ekosistemindeki kullanıcılara sunulan işlevsellik düzeyini yansıtacak şekilde tasarlandı.

Gerçek zamanlı koruma

Kaspersky Standard'ı seçen tüketiciler, en son dijital tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma ve tehlikeli web sitelerine, indirmelere ve uzantılara karşı koruma sağlamak için “Güvenli Tarama” ve “Kimlik Avı Koruması” dahil olmak üzere güvenlik işlevlerine sahip olacak. Standart plan ayrıca kullanıcılara Kaspersky'i kurmadan önce kullanıcıların bilgisayarlarına girmiş olabilecek virüsleri bulup kaldırabilecek bir virüs temizleme aracı da sunuyor. Buna ek olarak, hangi uygulamaların internete bağlı olduğunu gösteren bir güvenlik duvarı ve ağ monitörü içeriyor.

Ayrıca “Hızlı Başlangıç, PC Hızlandırma ve Disk Alanı Temizleme” araçları da dahil olmak üzere bir dizi performans aracı da bulunuyor. PC'de oyun oynarken, çalışırken veya film izlerken otomatik olarak açılan “Oyun” ve “Rahatsız Etmeyin modları, kesintisiz deneyimler sağlarken öncelikli görevlere yeniden tahsise izin vererek sistem kaynaklarının kullanımını en aza indirmeye olanak tanıyor. Takip yazılımı tespiti ile web kamerası ve mikrofon koruması, bu planın abonelerine sunulan gizlilik özelliklerinden bazıları olarak ön plana çıkıyor.

Özel verilerin tehlikeye girdiğini uyaran: Sızıntısı Denetleyicisi 

Kaspersky Plus'ta gizlilik özellikleri daha da seçkinleşiyor. Bu plana abone olan kullanıcılar, Kaspersky Standard'ta bulunan özelliklerin yanı sıra sınırsız VPN ve Premium Password Manager'a erişim elde edebiliyor. Ayrıca, interneti ve dark webi izleyen, kullanıcıları özel verilerinin tehlikeye girmesi durumunda uyaran ve bundan sonra ne yapılması gerektiği konusunda önerilerde bulunan “Veri Sızıntısı Denetleyicisi” de bulunuyor. Buna ek olarak, plan, parolaların güvenlik durumunu ve sızıntılara karşı duyarlılıklarını kontrol ederek parola korumasını artırabilen Password Safety Status'ünü de içeriyor. Kaspersky Plus planı kapsamında akıllı ev teknolojisine sahip olan kullanıcılar ev ağına hangi cihazların bağlı olduğunu da görebiliyor.

Kaspersk Premium ile kapsamlı kimlik savunması

En zengin özelliklere sahip abonelik planı olan Kaspersky Premium, telefon görüşmelerine veya sohbet hizmetlerine öncelikli erişim, uzaktan uzman kurulum yardımı ve rutin bilgisayar kontrolleri ile dijital kimlik koruması ve birinci sınıf teknik destek dahil olmak üzere çok daha geniş kapsamlı özellikler sunuyor. Kapsamlı bir kimlik savunmasına sahip olmak isteyen kullanıcılar, kimlik hırsızlığını önlemek için hassas verilerin (pasaport veya ehliyet bilgileri gibi) kopyalarını şifrelenmiş bir biçimde depolayan ve verilere tüm cihazlarınızda güvenli bir şekilde erişimi mümkün kılan “Kimlik Koruma Cüzdanına” erişebiliyor. Ek olarak, tüm Kaspersky Premium kullanıcıları, Kaspersky Safe Kids'in bir yıllık ücretsiz aboneliğine de sahip olabiliyor.

Kaspersky'nin öncelikli hedefini ise hayata geçireceği iş birlikleri ve entegrasyonlarla ekosistemini daha da geliştirmek ve böylece kullanıcılarına daha fazla değer ve hizmet sunmayı oluşturuyor.

 

UX iyileştirmeleri ve abonelikler

Yeni portföy, kullanıcı dostu ve net arayüz deneyimi ile gelişiyor. Kaspersky, uygulama içindeki önleme (tüm tehlikeli tehditler otomatik olarak engellenir ve kullanıcılar bilgilendirilir), izleme (kullanıcılara zarar verebilecek potansiyel tehditler veya eylemler hakkında bilgi verilir ve dijital deneyimlerini kesintiye uğratmamak için ayarları veya eylemleri seçme fırsatı verilir) ve eğitim (kullanıcılar daha fazla bilgi edinmek istiyorlarsa özel bloklardaki işlevler ve tehditler hakkında bilgi edinebilirler) özellikleriyle müşteri etkileşimini iyileştirmek ve kilit alanlarda daha basit ve kolay hale getirmek amacıyla çözümlerini tamamen yeniden tasarlıyor.

Yeni portföy, güvenilir ve samimi bir sohbeti simüle eden ilgi çekici bir katılım süreci sayesinde kullanımın ilk anlarından itibaren kullanıcıya rehberlik ederek planın temel yeteneklerinin daha net bir şekilde gösterilmesini sağlamak üzere tasarlandı. Hızlı işlem düğmeleri, en popüler özelliklere anında erişim sağlıyor. Güvenlik haberleri ve bildirimleri “Ana Sayfa” sekmesi altında bulunabilirken, kullanıcının aboneliği ile ilgili tüm ana bilgilere (durum, yenileme tarihi, cihaz sayısı vb.) “Profil” bölümünden ulaşılabiliyor.

Kaspersky Türkiye Genel Müdürü İlkem Özar, “Müşterilerimizin sunduğumuz bu ürünün gerçek kapasitesini görmelerini istiyoruz. Herhangi bir platform ve cihaz için kapsamlı bir güvenlik hizmetleri ekosistemi yaratma vizyonuyla tasarlanan bu ürün, kullanıcı ihtiyacına göre şekillenen özellikler sunuyor. Kullanıcılarımızın güvenlik, performans, gizlilik ve kimlik koruması kapsamında sunduğumuz koruma hizmetini ve üst düzey performansını anlamalarına yardımcı olmak için ürün ara yüzünün tüm yapısını yeniden tasarladık. Bunun sadece bir başlangıç olduğunu söylemek isterim. Müşterilerimize verdiğimiz hizmet değerini artırmak için ürünlerimizi ve üçüncü parti ürün ve hizmetlerimizi daha da geliştirme vizyonuyla hareket ediyoruz,” diyor 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


Anahtar Kelimeler:

Anamur da Önce 19 Mayıs Kutlaması Sonra Gemileri Ziyaret

Nevzat Çağlar’dan Anamur ve Bozyazı Masalları: Kayıp Masalların İzinde

Emeklilik İçin Bekleyen Adaylara Müjde 8 Yıl Erken Emeklilik İmkanı Geliyor

SSK, BAĞ-KUR, 4A, 4B, 4C Emeklileri Artık Bu Parayı Ödemeyecek!

SGK Başlangıç Gün Prim Tarihinize Göre Erken Emeklilik Yaşınızı Hesaplayın

ATM Nakit Çekim Limitleri Artırıldı

Anamurda Yıldız Muharebe Gemisi Ziyaretlere Açıldı

Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik Gemileri, 19 Mayısta, Anamur İskelesinde Halka Açık

Kaymakam Bozdemir Hemşireler Günü Nedeni İle Hastaneyi Ziyaret Etti

Emeklilere 17.500 TL Ek Ödeme ve Faizsiz Kredi Fırsatı

Eczacıbaşı Dynavit, Dana Rettke'yi Kadrosuna Kattı: Voleybol Arenasında Yeni Bir Güç

MEİGDER’den Müdür Karabörk’e ziyaret

Garnizon Komutanlığında Heyecanlı Terhis Töreni

Atletico Madrid'in Savunma Kalesinde Büyük Değişim: Stefan Savic Ayrılıyor

Seyahatlerin Vazgeçilmezi: Sağlam ve Dayanıklı 3'lü Polipropilen Valiz Seti

Nihat Erkan, Yeni Ktabında Ana Yüreğini Kaleme Aldı

Wixir Creative Media ile Trendyol Ajansı Arasındaki Farklar ve Avantajlar

Rekabet Kurulundan Cips Markalarına Ciddi Soruşturma

Kamu Kurumlarına 57 Bini Aşkın Alım Yapılacak: Son Başvuru 24 Mayıs

Pes Dedirten Sahtekarlık Jandarma Operasyonunda Ortaya Çıktı

Milyonlarca Çalışana 8 Yıl Erken Emeklilik Müjdesi

En Düşük Emekli Maaşları İçin Temmuz Zam Kararları Açıklandı!

Eksik Primi Olanlar İçin Emeklilik Fırsatı: Prim İndirimi Onaylandı!

Yeni Emeklilik Düzenlemeleri ve İmkanlar Yolda

Kamu ve Emekli Promosyonları Yeniden Düzenlendi İşte Detaylar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından O Ailelere 15 Mayısta, 7.608 TL Ödeme

İş Bankası'ndan 2 Bin TL Mayıs Kampanyası

İmam Hatip Öğrencileri Evliya Çelebi Yolunda

Anamurda Trafik Haftası Etkinliklerinde Sürücülere Uyarıcı Broşürler

Anamurda Öğretmenlerden Eğitimde Şiddet Yasası Çıkarılsın Çağırısı

Yükleniyor

Anamur da Önce 19 Mayıs Kutlaması Sonra Gemileri Ziyaret

Nevzat Çağlar’dan Anamur ve Bozyazı Masalları: Kayıp Masalların İzinde

Anamurda Yıldız Muharebe Gemisi Ziyaretlere Açıldı

Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik Gemileri, 19 Mayısta, Anamur İskelesinde Halka Açık

Kaymakam Bozdemir Hemşireler Günü Nedeni İle Hastaneyi Ziyaret Etti

MEİGDER’den Müdür Karabörk’e ziyaret

Garnizon Komutanlığında Heyecanlı Terhis Töreni

Nihat Erkan, Yeni Ktabında Ana Yüreğini Kaleme Aldı

Rekabet Kurulundan Cips Markalarına Ciddi Soruşturma

Kamu Kurumlarına 57 Bini Aşkın Alım Yapılacak: Son Başvuru 24 Mayıs

Anamur Belediye Seçim Sonuçları

Durmuş Deniz Kimdir?

Durmuş Deniz'den Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Tarhan: “Kazanacağım ve CHP’ye döneceğim”

İyi  Parti Anamur’da Tam Kadro Sahada

Kılınç Bahçelievlerde Böyle Karşılandı

Muhtar Adayı Muharrem Garip: 'Kalınören Değişim İstiyor'

CHP'nin Başkan Adayı Durmuş Deniz Örene Böyle Teşekkür Etti

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ GÜLCAN KIŞ: TRT, AKP’NİN PROPAGANDA ARACINA DÖNDÜ

SERDAR SOYDAN ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Hull City, Zorlu Deplasmandan 3 Puanla Döndü

Knicks-Sixers: New York'un En Merak Eeilen 5 Skoru

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Başladı

Klasik Spor Ayakkabılar: Zamansız Tarzın Vazgeçilmez Parçası

Borsa ve BIST100 Endeksi Güncel Haber Kaynağı

İstanbul'da Sünnet Tahtı Kiralamak

6. Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu Kupa Töreni İle sona Erdi

Seçer 6. Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turunu Anemurium’dan Başlattı

Otelcilerden Galatasaray Kampına Ziyaret!

Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

Kızılcık Şerbetinde bu Hafta Neler Oldu?

Kızıl Goncalardan Ortalık Toz Duman Meryem’e Ağır Suçlama

Sare Ayça Anamur’un Gururu Oldu

Askan Mühendislik Makina: Güvenilir Çözümler, Dayanıklı Malzemeler

Lara Di Lara’nın Dördüncü Albümü “Eskisi Gibi Değil” Çıktı!

ETS’de Yaza Özel Fırsatlar Devam Ediyor!

Yenişehir Belediyesi, Dünya Barış Günü’nde Sadık Gürbüz’ü Mersinlilerle buluşturacak

Başarılı Sanatçı Ersin Güloğlu yepyeni şarkısı Yalan Değil yayında!

İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen Aynı Sahnede

Merve Özbey Yaz Konserleri'nde sahne alıyor

EKPSS, Sonuçları 23 Mayısta Açıklanacak

Jandarmadan Öğrencilere Siber Farkındalık Eğitimi

Prof. Dr. Hasan Yıldırım Anamur Ters Laleyi Bilim Dünyasına Tanıttı

Üniversite Soruları Nasıl Hazırlanır?

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş: ‘Eğitim Sadece Sınıfta Değil Sahada da Olur’

Çözüm Okulları Eğitimde Global Dünya’nın Kapılarını Aralıyor

Başkan Kılınç'tan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Meslek Yüksekokulumuz Anamur’a Gümüş Madalya Getirdi

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan’dan Ortalama Puan Uyarısı

Yurtdışı Lise Eğitiminin Önemi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 32 1 3 65 99
2.Fenerbahçe 36 29 1 6 61 93
3.Trabzonspor 37 20 13 4 17 64
4.İstanbul Başakşehir 37 17 13 7 10 58
5.Beşiktaş 37 16 13 8 6 56
6.Kasımpaşa 37 15 14 8 -4 53
7.Alanyaspor 37 12 10 15 3 51
8.Sivasspor 37 13 12 12 -8 51
9.Rizespor 37 14 15 8 -8 50
10.Antalyaspor 37 12 13 12 -5 48
11.Adana Demirspor 37 10 13 14 -3 44
12.Samsunspor 37 11 16 10 -8 43
13.Kayserispor 37 11 14 12 -12 42
14.Gazişehir Gaziantep 37 11 18 8 -8 41
15.Konyaspor 37 9 14 14 -11 41
16.Ankaragücü 37 8 13 16 -4 40
17.Hatayspor 37 8 15 14 -9 38
18.Fatih Karagümrük 37 9 18 10 -5 37
19.Pendikspor 37 9 18 10 -30 37
20.İstanbulspor 37 4 26 7 -47 16