Mithat Ünal-CHP Anamur İlçe Başkanı Ayhan Güven 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine CHP ekibi olarak 40 bin seçmene ulaştıklarını söyledi.
‘Millet İttifakı´ içerisinde katılacaklarını hatırlatan CHP Anamur İlçe Başkanı Ayhan Güven, “Seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi ekibi olarak Anamurda 56 mahalleyi iki kez turlayarak Anamur da ki 50 bin 429 seçmenden yaklaşık 40 binine ulaştık.” Dedi.
Sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarla birebir görüşerek sürdürdükleri yaklaşık 1,5 aylık çalışma süresinde halktan kendilerine yoğun bir ilgü gösterildiğini kaydeden CHP İlçe Başkanı Ayhan Güven, bu çalışmalara CHP İlçe yönetimi, kadın kolları, İl yöneticileri, milletvekilleri ve yeni adaylarından da yoğun bir destek aldıklarının altını çizdi.
Değerlendirmesinde 20 Haziranda CHP´nin Cumhurbaşkanı adayı Muarrem İnce´nin mitingindeki yoğun katılımın, milletin yeni bir değişim arayışı içerisinde olduğunu bununda umudunu Muarrem İnce´nin vermesinden kaynaklandığını söyledi.
Güven; “İnsanımız, huzur istiyor, ekmek istiyor, güven ortamı istiyor, bu ülkedeki güvensiz ortamdan kurtulmak istiyor. Onun için 4 Mayıs´ta ki adaylığının açıklanmasının ardından Muarrem İnce´yi taban çabuk kabul etti.” dedi.




